omiljeni kanali

Sve o Motorola BOX VIP 1003
Odgovori
mikimedic
Postovi: 1
Pridružio se: 09 Apr 2015, 19:47

omiljeni kanali

Post od mikimedic » 24 Sep 2017, 12:36

Postovani, vec nekoliko dana mi svaki put kada ukljucim Motorola box (vip 1003) jedan broj omiljenih kanala nestaje sa spiska, i uvek moram ponovo rucno da ih dodajem. Takodje sam primetio da se na Androidu takodje neki od tih kanala pojavljuju kao omiljeni (jedan manji broj) I mesaju sa onim koje sam sam dodao. Isti vazi I za UWP aplikaciju – zasto je to tako? Da li je ideja da se favoriti sinhronizuju (I ako jeste, prvo, zasto se ne sinhronizuju kako treba? A drugo, zasto ne moze da iskljuci? I konacno – kada cete omoguciti menjanje rasporeda omiljenih kanala, opcija koja je postojala u svim prethodnim verzijama od 2010 godine. Poslednji put kada sam vas kontaktirao na tu temu obavestili ste me da ‘nije moguce zadrzati staru verziju, a da ce opcija menjanja rasporeda kanala biti omogucena do nove godine’… cini mi se, do nove 2015 godine…

Srdacan pozdrav

Korisnikov avatar
NetTV Plus
Servis
Postovi: 66
Pridružio se: 15 Jan 2013, 11:34

Re: omiljeni kanali

Post od NetTV Plus » 23 Okt 2017, 13:35

Postovani,

Jedna od funkcija liste omiljenih kanala je kreirana tako da ukoliko na jednom uredjaju koji je vezan za pretplatu kreirate listu omiljenih kanala ona ce se pojaviti i na ostalim uredjajima koji su na jednoj pretplati i trneutno ne postoji mogucnost da se to iskljuci. Ovo je najverovatnije uzrok pojavljivanja i nestanka kanala iz liste omiljenih. Svakako cemo ispitati ovaj problem i proveriti dalje sa programerima ukoliko je on prisutan.

Kao sto ste naveli trenutno nije moguce izmeniti poziciju omiljenih kanala, ali se nadamo da ce u skorijoj buducnosti i to biti omoguceno.

Srdacan pozdrav

Odgovori